Tilläggsprodukter som ger dig provision i alla Länder

Våra Dryckespaket

Vi erbjuder fem olika dryckespaket; Easy, Easy Plus, Premium Extra, Alcohol Free och Minors.

Genom att ha ett dryckespaket har kunden en All Inclusive-lösning.

I kryssningens grundpris ingår det ingen annan dryck än den till frukost och vatten, juice och kaffe i buffén.

På alla dryckespaket har ni som agent 5% provision när ni lägger in det i bokningen via MSC Book, detta gäller inte om kunden bokar själv via hemsidan.
Hela sällskapet i en hytt måste ha dryckespaket, det går inte att boka detta åt endast 1 kund i hytten.

Material Dryckespaket_SWE Drikkepakke_NOR Drikkepakke_DEN Drink Package_FIN

Internet

Vi har nu uppdaterat våra internetpaket, välj mellan två paket, Browse Package eller Browse & Stream Package. Båda paketen går att välja utifrån 1-4 enheter beroende på hur stort sällskapet är.

Boka gästernas internetpaket innan kryssningen!

Gästerna sparar upp till 20% jämfört med ombordpriser, du får 5% provision.
Win-Win.

 

Material Internetpaket - Sverige Internetpaket - Norge Internetpaket - Danmark Internet Package - Finland

Utflykter

I varje hamn erbjuder MSC Cruises ett flertal utflykter i olika kategorier och på alla utflykter som förbokas ges en rabatt på upp till 20%. På de priserna som framgår på hemsidan och i MSC Book är rabatten redan avdragen.

Platserna på utflykterna är begränsade och de är ofta väldigt populära så vi rekommenderar att kunderna bokar i förväg om de verkligen vill ha en speciell utflykt. Utflykterna kan bokas av er via MSC Book eller av kunderna själva via vår hemsida. Bokar ni in utflykten via MSC Book, så tar ni in betalning av kunderna och får faktura från oss. Tänk på att ni även har 5% i provision på utflykter som ni säljer till era kunder via MSC Book. Så både ni och kunden har pengar att tjäna.

Förbokning av utflykter kan göras fram till 4 dagar före avresa.

I MSC Book kan ni hitta utflykterna under Booking Management och Additional Items. Här kan ni förutom att boka in dem även ladda ner/skriva ut en lista på alla de utflykter som finns på den bokade kryssningen.  Ni kan även ladda ner utflyktsprogrammet under: Pricing & Promotions/Packages/Excursions

För mer information om utflykterna se vår hemsida:

Utflykter Sverige

Utflykter Norge

Utflykter Danmark

 

Flyg

FLY & CRUISE

Vänligen ta del av sektionen ”VIKTIGT” längre ner på sidan innan ni gör en flygbokning.

MEDELHAVET

Vi kan erbjuda flyg från följande flygplatser: OSL, TRD, SVG, BGO, ARN, GOT, CPH och HEL (med observation för ändringar).

Våra destinationer för dessa flyg är bland annat: BCN, PMI, CVV (FCO), VCE och PIR (ATH) (med observation för ändringar).

De flygbolag vi kan erbjuda är bland annat Norwegian, Lufthansa, SAS och KLM/Air France.

För bokning av flyg-paket så väljer ni i MSC Book priskoden ”Fly & Cruise” med eller utan promotion.

Ni ser i första stegen ett frånpris på paketet med kryssning och flyg. Finns det inte flygstolar kvar till det priset så kommer det att visas ett tillägg i och med att ni väljer flygbolag och flygtider.

Har ni redan en bekräftad bokning med endast kryssning och vill lägga till flyg så kan ni göra detta via MSC Book. Vid problem så kan ni maila till flight@msccruises.se.

Alla flyg är i mån av tillgång och är även beroende av våra tidsparametrar mellan ankomst och avgång för flyget/kryssningen så får ni inte upp något flygalternativ i MSC Book så finns det inga tillgängliga flyg att boka in. Prova gärna ett annat datum eller flygplats. Är det stora sällskap så kan vi inte garantera samma flyg och priser till alla resenärer.

Det ingår alltid bagage (1 PC/23 kg) och transfer i våra flygpriser.

 

DUBAI

För våra flyg-paket till Dubai så ingår: flyg t/r med Emirates och en hotellnatt innan kryssningen. Detta hotell är ett ospecificerat hotell och vi får först namnet på hotellet ett par dagar innan avresa.

Det ingår bagage (30 kg) och transfer i priset.

 

ANTILLERNA

För våra flyg-paket till Antillerna ingår: flyg med Lufthansa till Frankfurt och sedan vidare med Condor till Fort de France. På hemresan så landar flyget dagen efter kryssningen är avslutad.

Det ingår bagage (20 kg för Eco och 25 kg för Premium Eco) och transfer i priset.

För långflygningarna så ingår:

För Eco en standardmåltid och alkoholfri dryck. Sittplatsbokning är mot kostnad.
För Premium Eco ingår en premiummeny samt dryck. Här kan vi även hjälpa er att boka sittplats på flyget utan kostnad.

Kunderna checkar in bagaget på deras avreseort hela vägen till Fort de France och bagaget levereras sedan till hytten.

 

RÖDA HAVET

För våra flyg-paket till Röda Havet ingår: flyg med Lufthansa till Frankfurt och sedan vidare med Condor till Hurghada.

Det ingår bagage (20 kg för Eco och 25 kg för Premium Eco) och transfer i priset.

 

KARIBIEN

För att boka flyg-paket till Miami så behöver ni först boka in ett Stay & Cruise paket. Läs mer här. Vi kan endast erbjuda flyg tillsammans med detta paket.

 

VIKTIGT!

Vänligen se till att alla namn är inlagda korrekt i bokningen innan ni lägger till flyget. Det räcker med tilltalsnamn och alla efternamn. Undvik att lägga till mellannamn.

Ni får ALDRIG boka igenom ett flyg, även om det är en option, om ni inte har riktiga namn i bokningen.

Om ni har stavat ett namn felaktigt eller lagt in fel namn så får ni skapa en ny option och avboka den felaktiga optionen. Observera att flygpris och tider då kan komma att ändras.

Har ni en bokning med en infant (under 2 år) så kan ni inte göra en bokning med flyg i MSC Book utan ber er då att skicka en bokningsförfrågan till flight@msccruises.se.

Glöm ej att ta in 100% betalning från kunderna för flygdelen av bokningen. När en bokning är bekräftad är flygdelen ej av-/eller ombokningsbart. Felaktigheter i exempelvis namn skickas till flight@msccruises.se för att avdelningen kan undersöka möjligheten för ändring. Observera att kostnader kommer att tillkomma.

 

 

*Med observation för ändringar och korrigeringar. Texten uppdateras löpande.