Välkommen på fartygsvisningar

Besök något av våra fartyg under maj eller juni!

FARTYGSVISNINGAR
Äntligen dags igen!

Vi på MSC Cruises är oerhört glada att äntligen kunna hälsa våra agenter välkomna på fartygsvisningar. De fartyg ni som agenter har möjlighet att besöka är MSC Grandiosa och MSC Preziosa.

Har du aldrig testat att resa på kryssning eller aldrig klivit ombord på ett stort kryssningsfartyg? Tillsammans med oss på MSC Cruises och agenter från andra resebyråer har du nu chansen att få uppleva MSC Grandiosa och MSC Preziosa under en halvdag. Vi ger en givande och inspirerande ombordupplevelse och ni får massor av matnyttiga tips att ta med hem.

Under vår dag tillsammans kommer ni få en guidad visning runt hela fartyget och genomgång av MSC Cruises. Fartygsvisningen avslutas med en god lunch inkluisve dryck i en av fartygens restauranger.


MSC Grandiosa

Datum: Söndag 22/5
Plats: Köpenhamn

Program:
10:00 Samling vid terminalen
Cocktail och presentation
Rundvandring
Lunch
Ca 14:30 Avstigning


MSC Preziosa

Datum: Fredag 10/6
Plats: Stockholm

Program:
10:00 Samling vid terminalen
Cocktail och presentation
Rundvandring
Lunch
Ca 14:30 Avstigning


Så här anmäler du dig

Anmäl dig genom att maila salessupport@msccruises.se – anmäl dig gärna så snart som möjligt dock senast en vecka innan önskat datum, uppge vilken stad och datum du vill närvara på samt namn och födelsedatum.

Notera att det är begränsat antal platser.


Speciella hälso- och säkerhetsåtgärder för att komma ombord

Vara fullvaccinerad och uppvisa ett negativt antigentest taget senast 48 timmar
före fartygsvisningen.

Notera:
Gäster anses vara fullvaccinerade om de inom de senaste 9 månaderna och eller 14 dagar före fartygsvisningen har tagit två vaccindoser i enlighet med lokala bestämmelser, godkända vaccin är; Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson & Johnson och Novavax. En ”mix-and-match”-kombination av ovanstående vaccin accepteras också.

Om det har gått mer än 9 månader sedan man tog den andra dosen kommer en booster-dos att krävas för att gå ombord. Denna måste vara tagen minst 14 dagar innan visningen.

Gäster som fått en booster-dos är undantagna från 9 månaders begränsningen.

 

VARMT VÄLKOMMEN OMBORD!

Med vänlig hälsning,
MSC Cruises Scandinavia