Två nya specialrestauranger ombord på MSC Virtuosa

HOLA! Tacos & Cantina och Indochine Restaurant

MSC CRUISES INTRODUCERAR TVÅ NYA SPÄNNANDE SPECIALRESTAURANGER OMBORD PÅ MSC VIRTUOSA

Vårt nya flaggskepp kommer att ha ett otroligt urval av restauranger och barer som erbjuder de allra bästa internationella rätterna och smakerna

Två nya specialrestauranger kommer att lanseras ombord på MSC Virutosa – HOLA! Tacos & Cantina och Indochine Restaurant

Genève, Schweiz – 4 mars 2021 – MSC Cruises avslöjade idag detaljer om det omfattande restaurangutbudet ombord på MSC Virtuosa, företagets nästa flaggskepp.

Med fem specialrestauranger, fem stora matsalar, en buffé med 1336 platser samt 21 barer och lounger finns det ett otroligt urval för gästerna, som erbjuder avslappnade eller mer formella miljöer som passar alla behov. Inspirerad av MSC Cruises europeiska rötter där en passion för mat är ett sätt att leva, spelar njutningen av god mat en viktig roll för att skapa oförglömliga semesterminnen så att MSC Cruises gäster kan upptäcka nya kulturer och smaker även ombord medan de kryssar till olika destinationer runt om i världen.

Följande specialrestauranger kommer att finnas ombord:

Hola! Tacos & Cantina: Latinska smaker i en avslappnad miljö

Indochine: Vietnamesiska klassiker med en fransk twist

Butchers Cut: Traditionellt Amerikanskt steakhouse

Kaito Teppanyaki: Elegant restaurang med japansk mat, kockarnas underhållning och tricks är en del av upplevelsen

Kaito Sushi Bar: Intim restaurang där det bjuds på färsk sushi, sashimi och tempura


Läs hela pressreleasen HÄR (engelska)

Se video om restaurangupplevelsen HÄR

Ladda ned bilder HÄR


HOLA TACOS & CANTINA

INDOCHINE RESTAURANT

Butcher’s Cut

Kaito Sushi Bar