Transferinformation för gäster som ska kryssa med MSC Bellissima

Gäller gäster som reser från Barcelona eller Tarragona i sommar

Ombordstigning/avstigning i Barcelona kommer att äga rum i Barcelona Port Muelle de Adosado medan ombordstigning/avstigning i Tarragona kommer att äga rum i Tarragona Cruise Port, Moll de Costa, 7.

Gäster i Tarragona kan antingen ta sig direkt till Tarragonas kryssningshamn (Moll de Costa, 7) på egen hand eller ta sig till Barcelona World Trade Centre Norte för transfer till Tarragonas kryssningshamn utan extra kostnad. Efter verifiering av personliga dokument, resedokument samt Covid-19-relaterade intyg i Barcelona ​​kommer gästerna att transporteras med buss till Tarragona. Här de kommer att utföra incheckning, bagageavlämning och säkerhetskontroller innan de går ombord på fartyget. Transfers avgår från Barcelona kl. 9.00, 10.00, 11.00, 13.00 och 14.00. Gästerna måste se till att ta sin transfer till Tarragona minst 2 timmar före den tilldelade incheckningstiden.

Alla gäster som går av i Tarragona, oavsett om de gick ombord i Tarragona eller Barcelona kommer att få en transfer gratis till Barcelona World Trade Center Norte. Om de skulle vilja gå av i Tarragona måste de begära att göra det direkt till personalen ombord senast på onsdag. Gäster som går av i Barcelona kan begära att få transfer till Tarragona; transfern måste bokas ombord senast onsdag och den är kostnadsfri.