ReCruise Promo

Denna sommar har vi två specialerbjudanden för dina medlemsgäster och tidigare gäster.

Mellan den 4 juni och 4 juli 2021 kommer ReCruise Promo att finnas tillgängligt för dina kunder. Erbjudandet är tidsbegränsat, så passa på att boka in dina kunder på en kryssning innan den 4 juli för att de ska få möjligheten att ta del av detta erbjudande!

 

ReCruise +700 poäng

Promon innebär att medlemmar och tidigare gäster får möjligheten att höja sin medlemsnivå snabbare genom att boka en kryssning innan den 4 juli och då få 700 extra poäng.

Detta innebär även att dina gäster kommer kunna njuta av fördelar som prioritead ombord- och avstigning, sen utcheckning, gratis ”Tasting-Menu” och mycket mer. Dessutom kommer de att få dubbla poäng om de bokar Voyages selection-avresor.


Status Match Plus

Denna kampanj riktar sig till de kunder som ännu inte är medlemmar i Voyagers Club och som planerar att kryssa med MSC Cruises.

Om kunden har ett lojalitetssystem med ett annat kryssningsrederi, hotell eller researrangör, så ger MSC Status Match kunden samma privilegier som de för närvarande har och många fler.

Om dina kunder bokar en kryssning med MSC Cruises innan 4 juli, så tar vi deras lojalitetsprogram till nästa nivå! Till exempel om din kund har ett Silvermedlemskap eller liknande hos någon konkurrent, höjer vi kunden till Guldmedlem utan kostnad.

Kampanjen gäller mellan 4 juni och 4 juli för Classic och Silver-medlemmar. Gäller ej Diamond.

Dina kunder får sina poäng och uppgradering veckan före avresa.