Nyheter i MSC for Me-appen

MSC Grandiosa introducerar nya smarta funktioner till MSC for Me-appen.

Den 9 november 2019 invigs MSC Grandiosa i Hamburg – ett fartyg som kommer erbjuda nya smarta funktioner i MSC for Me-appen. (Se video om de nya uppdateringarna HÄR)

MSC for Me är en multifuntionell-app som tillåter gästerna att interagera med fartyget, allt för att göra vistelsen ombord smidigare och roligare. Appen introducerades i samband med MSC Meraviglias premiär 2017 och sedan expanderat till ytterligare fyra fartyg, MSC Seaside, MSC Seaview, MSC Splendida och MSC Bellissima.

Den innovativa och nytänkade teknologin ligger MSC Cruises varmt om hjärtat. I mars 2019 introducerades ZOE, världens första virtuella personliga kryssningsassistent ombord på MSC Bellissima. ZOE kommer även att finnas tillgänglig på samtliga hytter ombord på MSC Grandiosa men även ett gäng andra nyheter;

NYHET! Gästerna kan i appen förboka dryckespaket, specialrestauranger och utflykter på egen hand till ett förmånligt pris.

NYHET! Planera vistelsen ombord minutiöst innan avresa för att få ut så mycket som möjligt av semestern. Skapa en personlig kalender där utflykter, restaurangbesök eller Cirque du Soleil at Sea läggs in i kalendern.

NYHET! Förregistrera kreditkortet i appen innan avresa för att få mer tid till att njuta ombord.

NYHET! ”Friends and Family Locator”. Köp till MSC for Me-armband med Bluetooth-teknologi så kan ni alltid hålla koll på vart vänner och familj befinner sig ombord.

NYHET! MSC for Me Chat. Gästerna kan nu chatta med varanda direkt i MSC for Me-appen utan internetpaket. För att starta chatten, scanna bara resesällskapets QR-kod och bestäm vart fördrinken eller fikat ska äga rum.

NYHET! Något för alla matälskare, MSC for Me-appen ger tips och råd om vad du inte får missa på destination när det kommer till mat och restauranger. Exempelvis, Missa inte restaurangen
”La Bomba” i Barcelona, den bästa tapasrätten är en potatiskrokett som serveras med två olika såser: en vitlökssås aioli och kryddig tomatsås.


Utöver dessa nya funktioner erbjuder även MSC for Me:

  • Checka-in via mobilen för att spara tid vid ombordstigning
  • Navigera på fartyget med hjälp av en interaktiv karta
  • Se samtliga dagens aktiviteter, events och höjdpunkter via appen