Stay & Cruise vinter 22/23

Boka in dina gäster på en maximal vintersemester idag!

STAY & CRUISE
Utforska staden innan kryssningen

Ge dina gäster möjligheten att förvandla deras kryssning till en oförglömlig semesterupplevelse genom att förlänga semestern med en 2-3 nätters hotellvistelse.

Boka in dina gäster på en kryssning i Karibien i vinter och låt dem ta del av möjligheten att börja semestern med två nätter på hotell i Miami. Eller boka in dina gäster på en kryssning i Bermuda, Kanada & New England i sommar med tre nätter på hotell i New York innan kryssningen.
Gästerna checkar in på ett 4-stjärnigt hotell och får det perfekta tillfället att koppla av och ladda batterierna innan de kliver ombord på sin kryssning. Dessutom får de chansen att utforska staden ordentligt med en inkluderad utflykt i erbjudandet.

Stay & Cruise-erbjudandet är tillgängligt för alla våra kryssningar i Karibien, Bermuda & Kanada och inkluderar avgångar från Miami & New York med våra fartyg:
MSC Divina, MSC Meraviglia och MSC Seascape. Transfer från hotellet till fartyget ingår i priset.

Boka nu och förläng dina gästers semester med vårt Stay & Cruise-erbjudande.


LÄGG TILL FLYG TILL BOKNINGEN

Ni kan själva boka in era gäster på en Stay & Cruise i MSC Book. Vill ni lägga till flyg till Stay & Cruise-erbjudandet behöver ni kontakta vår flygavdelning: Flight@msccruises.se

Vi tar hand om alla detaljer! Från gästernas hotellbokning samt flyg och transfer som passar gästernas kryssningsdatum.

MSC Cruises personal finns till och med till hands på hotellet under vissa tider för att ge information och hjälpa gästerna att få ut det mesta av sin tid.


I priset ingår utflykt på de respektive destinationerna.

Dryckespaket är inte inkluderat i priset.


Använd promokoden ”Stay and Cruise” för att boka.