Nyhet: Stay & Cruise

Boka in dina gäster på en maximal sommarsemester idag!

STAY & CRUISE
Utforska staden innan kryssningen

Ge dina gäster möjligheten att förvandla en 7-nätterskryssning till en oförglömlig
9-nätters semesterupplevelse genom att förlänga semestern med en 2-nätters hotellvistelse.

Boka in dina gäster på en kryssning i östra Medelhavet i sommar och låt dem ta del av möjligheten att börja semestern med två nätter på hotell i Aten eller Venedig.
Gästerna checkar in på ett 4-stjärnigt hotell och får det perfekta tillfället att koppla av och ladda batterierna innan de kliver ombord på sin kryssning. Dessutom får de chansen att utforska staden ordentligt med en inkluderad utflykt i erbjudandet.

Stay & Cruise-erbjudandet är tillgängligt för alla våra 7-nätters kryssningar i östra Medelhavet från 1 juli 2022 och inkluderar avgångar från Venedig/Marghera med
MSC Armonia och MSC Sinfonia, från Trieste med MSC Fantasia, från Monfalcone med MSC Musica och från Aten/Pireus med MSC Lirica. Transfer från hotellet till fartyget ingår i priset.

Boka nu och förläng dina gästers semester med vårt Stay & Cruise-erbjudande.


LÄGG TILL FLYG TILL BOKNINGEN

Ni kan själva boka in era gäster på en Stay & Cruise i MSC Book. Vill ni lägga till flyg till Stay & Cruise-erbjudandet behöver ni kontakta vår flygavdelning: Flight@msccruises.se

Vi tar hand om alla detaljer! Från gästernas hotellbokning samt flyg och transfer som passar gästernas kryssningsdatum.

MSC Cruises personal finns till och med till hands på hotellet vissa tider för att ge information och hjälpa gästerna att få ut det mesta av sin tid.


INKLUDERAD UTFLYKT I VENEDIG

Utflykten i Venedig börjar med en busstransfer från hotellet till hamnterminalen och en 25-minuters båttransfer nerför Giudecca-kanalen följt av en 90-minuters vandring runt hjärtat av den ” Flytande staden”. Gästerna kan utforska Piazza San Marco, Dogepalatset, Suckarnas bro och mycket mer. I paketet ingår också ett gratis ”Chorus Pass” som ger tillgång till ett urval av stadens vackra kyrkor.


INKLUDERAD UTFLYKT I ATEN

I Aten kommer den inkluderade utflykten ge dina gäster möjlighet att besöka några av stadens viktigaste platser, såsom Konstitutionstorget, den okände soldatens grav, Zeustemplet, det kungliga palatset och den gamla olympiska marmorstadion. Gästerna kommer att fascineras av världsberömda Akropolis och det historiska Plakadistrict med dess pittoreska hus, butiker och kaféer.


Använd promokoden ”Stay and Cruise” för att boka.