Nya MSC Bellissima sjösätts i mars 2019

Den 15 mars 2019 har MSC Bellissima premiär och hon kommer att kryssa i västra Medelhavet under hela sommaren

Den 15 mars 2019 har vårt nya flaggskepp MSC Bellissima premiär och hon kommer att kryssa i västra Medelhavet under hela sommaren innan hon styr färden mot Dubai, där hon kommer att spendera vintersäsongen 19/20.

Fartyget kommer, liksom systerfartyget MSC Meraviglia, erbjuda unika Cirque de Soleil-shower ombord och ett långt promenadstråk kantat av barer och restauranger under en gigantisk LED-kupol. Poolområdet på MSC Bellissima är ett av de största till havs och ombord erbjuds också fler balkonghytter än vanligt. Här finns en komplett bowlinghall, vattenland, Formel 1-simulator och allt annat man kan önska. Allt för att göra upplevelsen ombord riktigt minnesvärd!

En annan nyhet är att MSC Cruises, i samband med MSC Bellissimas ankomst, introducerar AI – Artificial Intelligence ombord. Som komplement till innovativa MSC for Me får gästerna nu en digital personlig assistent som kommunicerar snabbt, kan ge tips och rekommendationer samt svara på frågor. Denna tjänst kommer att introduceras på flera av de nya fartygen framöver.

För mer information om MSC Bellissima, se vår hemsida:

Sverige: www.msccruises.se/sv-se/Vilka-ar-MSC/Fartyg/MSC-Bellissima.aspx

Norge: www.msccruises.no/nb-no/Opplev-MSC/Cruise-Skip/MSC-Bellissima.aspx

Danmark: www.msccruises.dk/da-dk/Oplev-MSC/Krydstogt-Skibe/MSC-Bellissima.aspx