Namngivningsceremoni för MSC World Europa

MSC World Europas namngivningsceremoni genomfördes den 13e November i Doha, Qatar

 

Söndagen den 13e November, genomfördes namngivningsceremonin av MSC World Europa på den helt nya kryssningsterminalen i Doha, Qatar. Komiker och konferencier, H.E Hamad Al Amari, ledde kvällen och underhöll gäster från hela världen. Utöver detta bjöds gästerna på underhållning från lokala artister, en högteknologisk videoprojecering på fartyget och 600 drönare i luften som skapade en show i världsklass. Den stora finalen bestod av ett uppträdande från den internationella singer-songwritern Matteo Boccelli, som framförde sitt soloarbete för första gången någonsin i Doha.

Enligt den maritima traditionen så byter man vapensköld med varandra. Detta leddes av Kapten Massa, som välkomnade delegater från den lokala hamnen ombord för att fira MSC World Europas första ankomst till hamnen i Doha, en av 14 denna säsong.

Under denna officiella lansering så ledde Hållbarhetsteamet guidade turer ombord på MSC World Europa och visade all ny teknik som ska främja miljö och hållbarhetsaspekter.

Ombord på fartyget höll kryssningsdivisionens exekutiva ordförande presskonferens tillsammans med Gianni Onorato, VD, diskuterade de MSC World Europa. Även H.E Akbar Al Baker, VD på Qatar Airways, och ordförande vid Qatar Tourism talade, och nämnde bland annat hur flyg och kryssningar kompletterar varandra.

Qatars myndighet för Miljöarbete, Miljövetenskapsinstitutionen vid Qatars universitet, och organisationen Earthna Center for a Sustainable Future har signalerat om att de har för avsikt att samarbeta på ett nationellt program för att konservera, skydda och återskapa Qatars kusts ekosystem!