MSC Virtuosa blir ett flytande hotell under Grand Prix i Formel 1 i Abu Dhabi

MSC Cruises och Formel 1® har i samarbete tagit fram exklusiva allt-i-ett-paket.
Mellan 23-27 november kommer MSC Virtuosa att ligga dockad i Abu Dhabis hamn för det mest sevärda F1®-evenemanget!

Har du kunder som är Formel 1®-entusiaster som söker en motorsportsupplevelse likt ingen annan på FORMEL 1® ETIHAD AIRWAYS ABU DHABI GRAND PRIX 2023?

MSC Cruises och Formel 1® har i samarbete tagit fram exklusiva allt-i-ett-paket.
Mellan 23-27 november kommer MSC Virtuosa att ligga dockad i Abu Dhabis hamn för det mest sevärda F1®-evenemanget!

Våra hospitalitypaket kombineras med ett brett utbud av F1®-aktiviteter på Yas Marina Circuit, allt från vanliga biljettpaket till Premium Hospitality-paket.
Gästerna kan uppleva spänningen i Formel 1®-racing med stil genom att redan idag välja sitt paket för en minnesvärd Grand Prix™-upplevelse i Abu Dhabi!

MSC Virtuosa – Det perfekta boendet

MSC Virtuosa är den perfekta basen för F1®-helgen i Abu Dhabi. Fartyget ligger nära Yas Marina Circuit och gratis transfer till arenan ingår i alla F1®-paket. När det gäller boendet ombord har fartyget ett brett utbud som passar alla behov, från eleganta hytter till lyxsviter.

MSC Cruises erbjuder halvpension som standard, med frukost och middag inkluderat.

 

 

Valbara paket ombord på MSC Virtuosa

Hytt + F1®-Biljett
Boende på MSC Virtuosa i 4 nätter, halvpension – frukost och middag, Wifi för två enheter, transfer till och från Yas Marina Circuit och 3-dagarsbiljett till racen.

Hytt + F1®-upplevelse
4 nätter i balkonghytt, halvpension – frukost och middag, wifi, transfer till och från Yas Marina Circuit, 3-dagarsbiljett till racen med magnifik panorama utsikt, exklusiv Pit Lane Walk, Guidad tur runt banan, Championship Trophy Photo, möte med F1®-ambassadörer ombord på fartyget.

Cabin + F1® Premium Hospitality
4 nätter i svit, halvpension – frukost och middag, wifi, transfer till och från Yas Marina Circuit, 3-dagars Premium Hospitality Pass med fantastisk utskick över banan, exceptionell service och bordsservering, och många fler exklusiva aktiviteter längs med banan.

 

Turn 1 Suite
Paketet inkluderar förstklassig utsikt över banan och exceptionell service med bordsservering, guidad paddocktur och andra exklusiva förmåner.

Paddock Club
Detta paket inkluderar F1 Pit Lane Walk, rundtur på banan, F1-förare och ambassadörer, öppen bar och matupplevelse i världsklass.

 

Har du kunder som redan har biljett till racet och letar efter det perfekta boendet i Abu Dhabi?

Bekvämt dockad i Abu Dhabis hamn, med gratis transfer till banan och ett komplett program med temaaktiviteter ombord. MSC Virtuosa kommer att vara den perfekta basen för gästernas F1®-upplevelse i Abu Dhabi! Boka in dina gäster fyra nätter där middag med helpension, Wifi för två enheter och en rundtur med transfer till Yas Marina Circuit, ingår.

 

BOKNINGSVILLKOR

Kommission
5% fast kommission

5% fast provision vid eventuell avbokning

Betalningsvillkor
15% i deposition, betalas inom 7 dagar från bekräftelsedatum, icke återbetalningsbar.

Full betalning inom 60 dagar före avresedatum

Avbokningsregler
60 dagar eller längre: 15% av depositionen återbetalas inte

59-10 dagar innan avresa: 75%

9-0 dagar innan avresa: 100%