MSC STARSHIP CLUB

Världens Första Humanoida Robotbartender till havs!

MSC Cruises avslöjade idag detaljer om den nya futuristiska MSC Starship Club med Rob, den allra första humanoida robotbartendern till havs. MSC Starship Club kommer exklusivt att finnas ombord på MSC Cruises nya flaggskepp MSC Virtuosa när hon börjar kryssa den 16 april i år.

Rob kommer att blanda och servera sina signaturcocktails, med alkohol och utan alkohol precis som en mänsklig bartender skulle göra.
Rob serverar inte bara ett stort utbud av cocktails, han kan även tala åtta språk (engelska, italienska, spanska, franska, tyska, brasilianska portugisiska, kinesiska och japanska), beroende på vilket språk som valts när gästen gör beställningen. Han har också en tydlig personlighet som utvecklas beroende på omgivande miljö och atmosfär. Han använder sitt LED-ansikte för att förmedla känslor så att gästerna kan njuta av hans framträdande medan de smuttar på sin cocktail.

Statusen för cocktailberedningen kommer att visas genom digitala bildskärmar på området och en LED-remsa. De kosmiska dryckerna serveras med specialdesignade futuristiska glas som gästerna kan behålla som en souvenir från MSC Starship Club-upplevelsen.


Läs hela pressreleasen om MSC Starship Club HÄR (engelska)
Ladda ned poster HÄR
Ladda ned folder om MSC Virtuosa HÄR
Ladda ned Technical Sheet HÄR