MSC Seaview – Medelhavets nyaste fartyg!

I juni månad är det dags att inviga ytterligare ett nytt MSC fartyg. Denna gång MSC Seaview – systerfartyget till MSC Seaside!

 

MSC Seaview, kommer liksom MSC Seaside, att ha ett unikt promenaddäck runt nästan hela fartyget så pass långt ner som på däck 7 och 8. Längs promenaddäcket kommer det att finnas restauranger och caféer som ger möjlighet att sitta utomhus och njuta av närheten till havet. Ombord erbjuds massor av aktiviteter, såsom två fullstora bowlingbanor, 5-D bio, Formel 1-simulator och ett flertal vattenrutschbanor – och världens längsta zipline till havs!

Med sin innovativa design är MSC Seaview utformad för att göra det mesta av upplevelsen till havs. Speciellt det nya promenaddäcket får gästerna den där unika känslan av att vara nära havet. Inga andra fartyg erbjuder heller så många utrymmen utomhus som MSC Seaview och MSC Seaside! Inte bara poolområdet utan flera restauranger, barer och caféer är placerade utomhus för att låta alla njuta av sol och värme under hela tiden ombord.

MSC Seaview och MSC Seaside erbjuder flera helt nya typer av hytter och sviter såsom familjehytter i två våningar och balkonger med egen bubbelpool. Ombord finns även det nya konceptet ”Beach Condo” som innebär ett pooldäck på däck 7. Med helt ny utformning av Yacht Club-området så har vi ytterligare förbättrat vårt lite lyxigare kryssningsalternativ.

MSC Seaview gör sin premiärtur från Barcelona i juni i år och under hela sommaren kryssar hon på 7-nätterskryssningar i västra Medelhavet. Förutom Barcelona angör hon Marseille, Genua, Neapel, Sicilien och Malta. En populär rutt som redan nu har bokats över förväntan. För stora sällskap och familjer rekommenderar vi att ni bokar i god tid då familjehytterna bokas upp snabbt – det gäller speciellt alla våra nya fartyg.

PDF MSC Seaview – faktafolder Sverige

PDF MSC Seaview – faktafolder Norge

PDF MSC Seaview – faktafolder Danmark