MSC Seaside tillbaka till havs!

Premiär 1 maj

MSC SEASIDE ANSLUTER MSC GRANDIOSA I MEDELHAVET FRÅN 1 MAJ MED EN NY RUTT MED STOPP I SYRAKUSA PÅ SICILIEN OCH TARANTO I APULIEN
• MSC Grandiosa kommer också att förlänga sin nuvarande rutt i västra Medelhavsplan till slutet av maj
• MSC Cruises bekräftar planerade rutter för östra Medelhavet från maj och i västra Medelhavet från juni

Genève, Schweiz – 1 mars 2021 – MSC Cruises meddelade idag att ett av dess mest innovativa fartyg MSC Seaside kommer att återvända till havs. Detta är första gången hon kryssar i Europa sedan premiären 2017, hon kommer att ansluta företagets flaggskepp MSC Grandiosa i Medelhavet från och med den 1 maj.
MSC Seaside kommer att ha en helt ny rutt, en 7-nätters kryssning med stopp i Genua, Valletta på Malta och Civitavecchia samt nyheterna – Syrakusa på Sicilien och Taranto i Apulien. Ombordstigning kommer att vara möjligt i alla italienska hamnar.

MSC Seaside kommer att använda sig av MSC Cruises branschledande hälso- och säkerhetsprotokoll som har använts sedan augusti 2020. Protokollet omfattar universell testning vid ombordstigning samt mitten av kryssningen, veckotestning av besättningen , social distansering, bärande av munskydd i allmänna utrymmen, endast utflykter anordnade av MSC Cruises för att gå i land samt förbättrade rutiner för sanerings- och rengörningsarbete ombord.

 

Läs hela pressreleasen HÄR (engelska)