MSC Seaside kryssar nu i Karibien

I samband med namnceremonin i Miami tillkännagavs två nya samarbeten för MSC Seaside.

Den 21 december hölls namnceremonin av MSC Seaside i Miami och Sophia Loren, som är gudmor för alla MSC Cruises fartyg, var självklart på plats tillsammans med artister som Andrea Bocelli och Ricky Martin.

Samma dag tillkännagavs två nya samarbeten speciellt för MSC Seaside:

 

Andrea Bocelli Foundation (ABF), där MSC Seasides gäster kan donera pengar till ABF:s värdefulla arbete på Haiti, ett av världens fattigaste länder. Varje dollar som doneras ombord går oavkortat till insamlingen och kommer vara till stor hjälp främst för Haitis barn. Projektets mål är att hjälpa över 2 550 barn, genom byggande av bland annat skolor. Information om detta kommer att finnas på kryssningsbiljetterna och det är naturligtvis frivilligt att donera.

 

Det andra samarbetet som inleds är med Joe Bastianich, den prisbelönte kocken, författaren och TV-personligheten som äger över trettio framgångsrika restauranger världen över. Bastianich blir det senaste tillskottet bland en imponerande samling internationella kända kockar och restauratörer som samarbetar med MSC Cruises. Bastianich han kommer att skapa en signaturrätt speciellt för MSC Seaside som kommer att presenteras på Elegant Night menyn.

 

MSC Seaside kryssar i Karibien året runt på 7-nätterskryssningar.