MSC PROTECTOURS

Hållbara utflykter med MSC Cruises


 

MSC CRUISES & MILJÖN
Havet och vattnet har alltid varit grunden för MSC Cruises verksamhet och vi känner ett djupt ansvar att bevara och skydda dem.

Mer än något annat bryr vi oss om miljön där vi verkar, gästerna som reser med oss, de människor som arbetar med oss, städerna och de samhällen vi besöker. Vårt engagemang för miljön omfattar också våra aktiviteter i land. PROTECTOURS är inte bara ett sätt att erbjuda våra gäster en mängd olika miljövänliga utflykter utan också ett sätt att uppmuntra våra partners i land att utveckla utflykter och aktiviteter som ägnar allt större uppmärksamhet åt miljömässig hållbarhet. Bara ett exempel är att ingen engångsplast eller andra föremål accepteras på dessa utflykter.

VAD ÄR PROTECTOURS?
Vi strävar efter att bevara en vacker värld för kommande generationer. Genom att fokusera på miljömässig hållbarhet bidrar PROTECTOURS till detta viktiga mål. 70% av utflykterna innebär aktiviteter med noll miljöpåverkan – som promenader, cykling eller kajakpaddling – medan andra bidrar direkt till miljön, till exempel trädplantering eller strandrengöring.
Nu kan gästerna njuta av härliga utflykter samtidigt som att säkerställa en grönare framtid!

Läs mer om vilka utflykter detta omfattar:

SVERIGE

NORGE

DANMARK

FINLAND