MSC Cruises vinner Danska Travel Awards som bästa kryssningsrederi!

Den 4 oktober gick Danska Travel Awards 2017 av stapeln och medan mycket var sig likt var den en sak som skiljde sig markant från tidigare år danska resenärer har röstat. MSC Cruises vinner Danish Travel Awards som bästa kryssningsrederi!

Där resebyråerna tidigare har röstat fram vinnarna i de olika tävlingskategorierna var det i år istället kunderna, d.v.s. resenärerna som fick rösta. Detta ledde till en hel del nya vinnare!

En panel på 2000 medlemmar utifrån ett representativt urval av befolkningen fick rösta på sina favoriter inom hela 17 olika reskategorier. I kategorin ”bästa kryssningsrederi” gick priset till oss på MSC Cruises.

”Vi är naturligtvis jättestolta och glada. Speciellt när utmärkelsen kommer från Er som har rest på kryssning med oss. Vi har många spännande projekt på gång med flera nya fartyg som kommer att sjösättas framöver. Vi ser fram emot att leverera ännu fler härliga kryssningar och välkomnar Er alla ombord framöver, till nya spännande destinationer,” säger Claes Tamm, MSC Cruises.

Vi ser fram emot att leverera ännu fler härliga kryssningar till nöjda resenärer tillsammans med er.

Foto: Michael Stub