MSC CRUISES UTVECKLAR SITT EXKLUSIVA MSC YACHT CLUB-ERBJUDANDE YTTERLIGARE

Nyheter ombord på MSC Seashore & MSC Virtuosa

MSC CRUISES UTVECKLAR SITT EXKLUSIVA MSC YACHT CLUB-ERBJUDANDE YTTERLIGARE

 

MSC Seashore har det största och lyxigaste Yacht Club-området i MSC Cruises flotta, mer utomhusutrymme samt nya exklusiva och lyxiga sviter

MSC Virtuosa erbjuder en förbättrad VIP-upplevelse till sina MSC Yacht Club-gäster

 

Genève, Schweiz – 18 mars 2021 – För varje nytt fartyg som byggs försöker MSC Cruises ytterligare utveckla och förbättra gästupplevelsen, med företagets två senaste fartyg – MSC Virtuosa och MSC Seashore har det exklusiva MSC Yacht Club-konceptet förbättrats ytterligare. Båda fartygen är utökade versioner av sina systerfartyg och detta har möjliggjort utbyggnaden av MSC Yacht Club för att skapa mer offentligt utrymme och ännu mer utomhusutrymme. I synnerhet kommer MSC Seashore att ha det största MSC Yacht Club-området hittills med nästan 3000 m² privat utrymme.

MSC Yacht Club lanserades 2008 och finns nu tillgängligt på mer än hälften av MSC Cruises fartyg. MSC Yacht Clubs koncept ”ett fartyg i fartyget” har satt en ny standard för industrin med en prisvärd premiumupplevelse genom att erbjuda gästerna fördelarna med en privat klubb med exklusivitet och avskildhet. Trots detta erbjuds även en mängd fritids- och underhållningsmöjligheter som ett större fartyg har att erbjuda.

 


Läs hela pressreleasen HÄR (engelska)

Se video om MSC Yacht Club ombord på MSC Virtuosa HÄR

Mer material om MSC Seashore hittar du HÄR

Mer material om MSC Virtuosa hittar du HÄR