MSC Cruises kommer även att erbjuda vinterkryssningar i Södra Karibien/Antillerna

MSC Seaview kommer att erbjuda 7- och 14-nätters kryssningar från och med 5 december

MSC CRUISES KOMMER ÄVEN ATT ERBJUDA VINTERKRYSSNINGAR I SÖDRA KARIBIEN/ANTILLERNA

MSC Seaview kommer att erbjuda 7- och 14-nätters kryssningar från St Maarten och Barbados från 5 december som en del av rederiets återbekräftade vinterprogram 2021/22

Ändrade rutter och upp till 12 timmars längre vistelse på varje destination för att semesterfirare ska kunna få ut det mesta av sin kryssningssemester i södra Karibiska havet

Genève, Schweiz, 28 oktober 2021 – MSC Cruises bekräftade idag sitt kryssningsprogram för vintern 2021/22 i södra Karibien/Antillerna där MSC Seaview kommer att spendera sin vintersäsong och erbjuda 7- och 14-nätters kryssningar från St Maarten och Barbados från och med 5 december.

Myndigheterna på Martinique och Guadeloupe har beslutat att kryssningsfartyg ännu inte får ta med gäster till öarna med anledning av pandemin och de låga vaccinationstalen i länderna.
MSC Cruises genomförde en lång utvärdering av alternativ rutter och ändrade den ursprungliga resplanen och inkluderade Philipsburg, St Maarten som en ombordstigningshamn tillsammans med Bridgetown, Barbados så att rederiet fortfarande kan genomföra vinterprogrammet i denna region.

Gianni Onorato, VD MSC Cruises, sa: ”Södra Karibien är ett område som är mycket älskat av kryssare från hela världen såväl som lokala gäster från denna region och vi har arbetat hårt för att hitta alternativa resvägar som skulle göra det möjligt att bekräfta vår vanliga vintersäsong här, givetvis med stöd av vårt branschledande hälso- och säkerhetsprotokoll. Vi vill särskilt tacka våra flygbolagspartners som har ändrat schemat för sina charterflyg för att stötta den nya resplanen och göra den tillgänglig för våra gäster. Därför kan vi fortfarande erbjuda våra gäster en otrolig kryssningssemester i vinter och besöka några av de vackraste öarna i södra Karibien ombord på MSC Seaview – det perfekta fartyget för att segla i dessa vatten.”

 


Läs hela pressreleasen HÄR (engelska