Kryssningar i Röda havet

Röda havet erbjuder otroliga upplevelser med många historiska platser, sagolik natur och turkosa vatten.

Vintern 2021 / 2022 tar MSC Magnifica dina gäster på en kryssning till Röda havet!

En kryssning till Röda havet erbjuder gästerna en mångkulturell upplevelse, historiska platser samt utvalda sevärdheter från UNESCOs världsarvslista. Kryssningen tar gästerna till Saudiarabien, Jordanien och Egypten och är en perfekt kombination av både historia och natur.

Kryssningen startar i hemmahamnen Jeddah, som är centrum för både kulturarv och modernitet. Därefter Al Wajh som är porten in till Al Ula för att sedan låta gästerna uppleva Petra (Aqaba) och den unika atmosfären i den jordanska öknen.

Staden Safga visar upp naturen när den är som bäst, och gästerna ges möjligeht att utforska de egyptiska traditionerna och kulturen genom en resa till tempeldalen i Luxor och i Yanbu kan den som vill uppleva den perfekta dykupplevelsen, med turkost vatten och i stort sett orörda korallrev.

Röda havet, Egypten och Jordanien är unika skatter som erbjuder upplevelser och minnen för livet.


Kommande vinter kan du boka in dina gäster på en Röda Havs-kryssning med MSC Magnifica.Antal nätter: 7
Avresehamn: Jeddah
Avreseperiod: 13 november 2021 – 19 mars 2022


 

På grund av saudiska lagar kommer alkohol inte att serveras när fartyget befinner sig i saudiska hamnar. Alkohol kommer att finnas tillgängligt för gästerna när fartyget kryssar på internationella vatten.

Info om dryckespaketet hittar du här.