Kryssa till Indien med MSC Lirica – nu som Fly & Cruise!

Upptäck Emiraterna och Indien med MSC Lirica vintern 2018/2019!

Förutom våra populära 7-nätters kryssningar från Dubai med MSC Splendida, som vi informerade om i förra veckan, vill vi även tipsa om MSC Liricas fina långkryssningar som också utgår från Dubai under vinterhalvåret.

MSC Lirica gör både 11- och 14-nätterskryssningar och för första gången någonsin kan vi nu erbjuda kryssningar till färgsprakande Indien!

11-nätterskryssningar med Bahrain

MSC Liricas 11-nätterskryssningar har liknande rutter som MSC Splendida men här får man även chansen att uppleva Bahrain, ett av världens minsta länder och en av de mest utvecklade i denna region. Staden bjuder på stora kontraster av modernt och gammalt. För den motorintresserade lockar säkert ett besök på Bahrain International Circuit där det arrangerats Formel 1-lopp sedan 2004.

Upplev Goa och Mumbai i Indien – NYHET!

På Liricas två 14-nätterskryssningar får man för första gången uppleva färgsprakande och exotiska Indien. Fartyget stannar till vid tre olika hamnar längs kusten; New Mangalore, Goa och Mumbai. I Goa finns hindutempel, marknader och de härligt långa stränderna. I storstaden Mumbai ges möjlighet till flera olika utflykter eftersom fartyget ligger vid hamn i två hela dagar. Missa inte detta!

Fly & Cruise-paket med hotellövernattning i Dubai

Vi erbjuder Fly & Cruise-paket till dessa kryssningar, vilka förutom kryssningen även inkluderar direktflyg med Emirates från Stockholm och Köpenhamn, en hotellövernattning och transfers. På kryssningen den 18/2 2019 ingår dessutom en hotellnatt efter kryssningen.

För mer information om rutter och priser, se nedan PDF:er


PDF MSC Lirica Fly & Cruise Dubai 15 n – SEK

PDF MSC Lirica Fly & Cruise Dubai 11 n – SEK

PDF MSC Lirica Fly & Cruise Dubai 15 n –  NOK

PDF MSC Lirica Fly & Cruise Dubai 11 n – NOK

PDF MSC Lirica Fly & Cruise Dubai 15 n – DKK

PDF MSC Lirica Fly & Cruise Dubai 11 n – DKK