Koppla av på MSC Seascape

Här är fem anledningar till varför MSC Seascape kommer att vara den ultimata avkopplingsplatsen till havs.

5 ANLEDNINGAR TILL VARFÖR MSC SEASCAPE ÄR DEN ULTIMATA AVKOPPLINGSPLATSEN TILL HAVS

 

Koppla av OCH varva ner omgiven av Karibiska havets skönhet, medan du njuter av ett brett wellness-utbud ombord och på Ocean Cay MSC Marine Reserve

 

Genève, Schweiz – 16 februari 2022– MSC Cruises kommande fartyg MSC Seascape kommer att ett erbjuda ett rikt wellnes-utbud så att gästerna kan varva ner från ögonblicket de kliver ombord. Rederiets nya Seaside EVO-klassfartyg lanseras i december 2022 och erbjuder 7-nätters kryssningar i det soldränkta Karibien. Fartygets distinkta design med nästan 13 000 m2 utomhusyta och en vidsträckt strandpromenad inbjuder gästerna att koppla av och komma närmare havet.

Här är fem anledningar till varför MSC Seascape kommer att vara den ultimata avkopplingsplatsen till havs.

1.) MSC Aurea Spa – behandlingar från topp till tå

Det lyxiga MSC Aurea Spa ligger i hjärtat av MSC Seascape och kan stoltsera med 21 behandlingsrum, en frisör- och nagelsalong samt ett exklusivt utomhusområde med tre cabanas tillgängliga för halvdags- och heldagsuthyrning. Bland spaets signaturbehandlingar finns bland annat ”Dry Flotation-zero gravity-upplevelsen” som erbjuder fullständig fysisk och mental avslappning, en behandling som kombinerar synergin mellan vatten, värme och ljus.

I det förbättrade termiska området kommer gästerna bland annat kunna njuta av olika varianter av bastur, bubbelpooler och ångrum.

2.) MSC Gym i samarbete med Technogym™ – den ultimata träningsupplevelsen till havs

I anslutning till spaet ligger MSC Cruises gym en 290 m2 stor fitnessoas komplett med toppmodern utrustning och panoramautsikt över havet. Gästerna kommer att hitta modern konditions- och styrketräningsutrustning från Technogym™, en gruppcykelstudio med 10 spinningcyklar och ytterligare en studio som erbjuder en mängd olika gruppträningsklasser.

3.) Wellness-klasser till havs

Utöver gymmet kommer MSC Seascape att omfamna möjligheten att utöva friskvård utomhus.
Från morgonstrech vid poolen till eftermiddagsyoga med mera, instruktörer kommer att leda klasserna och guidea gästerna samtidigt som de kan njuta den varma havsluften.
För dem som föredrar att höja pulsen till musik kommer instruktörer att undervisa inomhus- och utomhusklasser i gruppdans, som Fit Dance, Latin Dance och Caribbean Dance. Privatlektioner kan också bokas. Med en blandning av betalda och kostnadsfria klasser finns det något som får alla att röra sig i sin egen takt.

4.) Avkoppling i sex fantastiska pooler

MSC Seascape kommer att vara den ultimata tillflyktsorten för soldyrkare och alla som älskar havet. Ombord har poolupplevelsen tagits till nästa nivå och erbjuder gästerna en rad olika alternativ för att njuta och koppla av. Den fantastiska infinitypoolen sträcker sig ända till aktern på skeppet, väldigt nära vattnet på däck 8, endast en glasvägg skiljer besökarna från havet och erbjuder fantastiska vyer över havet. På vardera sida av fartyget finns två avkopplande infinity-bubbelpooler med enastående utsikt.

Vid Long Island Pool, det största poolområdet är gästerna omgivna av en 360° vattenfontänö och nedsänkta solstolar. Alldeles intill kommer familjer att kunna upptäcka Pirate’s Cove Aquapark, en barnfavorit med en häftig VR-upplevelse i huvudvattenrutschkanan. En annan förbättrad vattenattraktion är det vackert lummiga Jungle Pool-området som sträcker sig över två däck med massor av utrymme att koppla av – komplett med omgivande solstolar och bekväm bar. Detta populära område har ett infällbart tak som gör att gästerna kan njuta både inomhus och utomhus.

5.) Få kontakt med naturen på Ocean Cay

Liksom alla MSC Cruises-fartyg som kryssar från hamnar i USA kommer MSC Seascape att besöka det unika Ocean Cay MSC Marine Reserve som en del av varje kryssning. Ocean Cay är en fantastisk privat ö-destination – tidigare en industriell sandutvinningsplats som sedan dess kärleksfullt har återställts till ett fantastiskt paradis. Efter år av hårt arbete, passion och engagemang är ön nu ett hisnande 165 km2 stort marinreservat och har designats för att förena gäster med naturen vilket gör detta till den perfekta platsen att ta ett djupt andetag och bara koppla av. Denna del av paradiset erbjuder vita sandstränder där solstolar, parasoller och badhytter väntar på gästerna för en avkopplande dag i Bahamisk anda.

Det finns även ett eget spa på Ocean Cay, med åtta privata cabanas direkt på stranden med en fantastisk havsutsikt som erbjuder en exklusiv helkroppsmassage – välj mellan den traditionella Ocean Cay Smooth Breeze Massage för att lindra trötta och värkande muskler eller den djupa rytmiska Ocean Cay Deep Blue Massage för att verkligen arbeta på djupa muskelspänningar. Känn solens värmande strålar under yogaklasserna utomhus som kompletterar de som erbjuds ombord på MSC Seascape. För mer aktiva gäster, varför inte prova en utflykt med paddelbräda och ta in den hisnande havsutsikten samtidigt som du tränar.