Inför sommaren 2022 lanserar MSC Cruises ”Cruise with confidence” för att garantera en säker, flexibel och njutbar upplevelse till havs.

MSC Cruises Cruise with Confidence

Rederiets hälso- och säkerhetsåtgärder, flexibel bokningspolicy och fulländade upplevelser i land med fri avstigning av fartyget kommer att gälla samtliga kryssningar fram till och under sommaren 2022.

MSC Cruises banbrytande hälsoprotokoll har genererat i att rederiet välkomnat ungefär en miljon gäster ombord på fartygen under alla faser av pandemin.

Hälsoprotokollet har utformats och uppdateras kontinuerligt med hjälp av externa experter som nu utökats med ännu en erfaren virolog och tidigare direktören för USA:s folkhälsomyndihet,  Dr. Robert Redfield.

 

Genève, Schweiz, 22 december 2021 – MSC Cruises presenterade idag att samtliga kryssningar under sommaren 2022 kommer vara en del Cruise with Confidence-programmet.
Ett program som styrker rederiets branschledande hälso- och säkerhetsprotokoll, tydliga och flexibla bokningsvillkor samt vaccinations- och testkrav, detta gäller kryssningar fram till och under sommaren 2022.

MSC Cruises har redan erbjudit en säker, flexibel och njutbar kryssningssemester till över en miljon gäster under alla faser av pandemin med häjlp av det omfattande hälsoprotokollet.


Läs hela pressreleasen HÄR (engelska)