Försäljningsstart: MSC World America

MSC World America – Nu öppet för bokning

MIAMIS NYA FLAGGSKEPP MSC WORLD AMERICA!
A NEW WORLD OF CRUISING – NU ÖPPET FÖR BOKNING

A new world of cruising kommer till Miami och är nu öppet för bokning. MSC Cruises – världens tredje största och snabbast växande kryssningsrederi – öppnade idag försäljningen för MSC World America.
Det nya anmärkningsvärda LNG-drivna fartyget kommer att vara det andra World-class-fartyget i kryssningsrederiets innovativa flotta. MSC World America lanseras i april 2025 och erbjuder en mer hållbar kryssningsupplevelse samt nya uppslukande och unika aktiviteter till havs.

MSC World America kommer att kryssa från MSC Cruises helt nya, toppmoderna terminal i Miamis hamn, terminalen kommer att bli den största kryssningsterminalen i Nordamerika när den är klar.
Under sin första säsong erbjuder hon 7-nätterskryssningar till Karibien, vilket ger gästerna möjlighet att besöka några av de mest eftertraktade och populära destinationerna i världen.

Fartygets rutter är utformade för att maximera den tid som är tillgänglig för gästerna att till fullo upptäcka de olika anlöpshamnarna. Samtliga kryssningar kommer att inkludera besök på Ocean Cay MSC Marine Reserve – MSC Cruises fantastiska privata destination på Bahamas.

 

Tillgängliga rutter:

 • Östra Karibien: Puerto Plata, Dominikanska republiken; San Juan, Puerto Rico; Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas
 • Västra Karibien: Costa Maya och Cozumel, Mexiko; Roatan, Honduras; Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas

För mer information om MSC World America klicka HÄR.

Om MSC World America

MSC World America kommer att skapa en iögonfallande siluett mot Miamis silhuett med hennes signaturlod som reser sig vertikalt från vattenlinjen och en Y-formad akter som öppnar sig mot den imponerande utomhuspromenaden ”World Promenade”. Det nya fartyget kommer att sträcka sig över 22 däck, vara mer än 47 meter brett, ha 2 626 hytter, innehålla mer än 40 000 m2 allmänt utrymme och erbjuda förstklassiga moderna funktioner och faciliteter, inklusive:

Fantastiska utomhuspromenaden World Promenade med unika restauranger, lounger och underhållning kombineras med fantastisk havsutsikt och oöverträffade LED-ljusshower

World Galleria – kantad av barer, restauranger och butiker – som körsbär på tårtan ett toppmodernt LED- och kinetiskt ljustak

Ett brett utbud av 13 restauranger med olika inriktningar:

 • Sex specialrestauranger, två NYA koncept tillsammans med gästfavoriter som Butcher’s Cut Steakhouse, Kaito Sushi och Teppanyaki, och Hola! Tacos & Cantina
 • Fyra huvudrestauranger som serverar mat från hela världen
 • Två bufférestauranger med ett brett utbud för en avslappnad middag
 • Luna Park Pizza & Burger: Avslappnat snabbmatsställe bredvid Luna Park i World Galleria som erbjuder snabba snacks dygnet runt, utan extra kostnad.

 

20 olika barer, lounger och kaféer med två helt nya koncept:

 • Sports Bar: Nyhet för MSC World America – denna varma och inbjudande plats där sportnostalgi, teknik och underhållning möts och skapar en miljö där gäster i alla åldrar känner sig välkomna.
  Ta en öl eller läsk och titta på matchen på en av de många TV-skärmarna medan du njuter av populära tilltugg som wings, sliders och andra smaskiga tilltugg. Eller utmana dina vänner i typiska spel som dart eller fussball.
 • Comedy Club: Nyhet för MSC Cruises – varje kväll kommer att fyllas av skratt med en av de fantastiska komikerna som kommer att konkurrera med några av de bästa showerna i NYC och Chicago. Det här är en plats dit gästerna kan komma för att luta sig tillbaka, släppa loss och ta livet lite mindre seriöst. Kom förbi innan stand up-showen startar och sjung med till de duellerande pianisterna som erbjuder en interaktiv och komisk upplevelse som vänner i alla åldrar kan njuta av.
 • The Gin Project: Erbjuder ett omfattande urval av olika hantverksgins med klassiska cocktails som är sakkunnigt tillagade.
 • Elixir – Mixology Bar: Expertmixologer skapar handgjorda hopkok, här finns även en utomhusterrass där du kan njuta av cocktails före eller efter måltiden medan du njuter av en spektakulär havsutsikt.
 • Masters of the Sea: MSC Cruises klassiska brittiska pub levereras komplett med ett fullskaligt mikrobryggeri som tillverkar MSC Cruises signatur-öl ombord.
 • Coffee Emporium: Ett elegant och modernt kaffehus som är alla kaffeentusiasters dröm. Välj bland några av världens bästa kaffebönor och välj sedan din favoritbryggnings- och serveringsstil med alternativ som franska, italienska, turkiska och marockanska.
 • Jean-Phillipe Chocolate shop and Café: Erbjuder specialtillverkad choklad, kaffe och andra godsaker i en avslappnad caféatmosfär.
 • Fler NYA koncept kommer!

En sotrolig 11-däck hög rutschkana gjord av rostfritt stål, vilket ger gästerna ett roligt sätt att nå nedre däck på ett roligare sätt.

Sex pooler och 14 bubbelpooler inklusive en rymlig inomhuspool med fällbart tak och dubbla zenpooler endast för vuxna i aktern av fartyget.

Interaktiv vattenpark med vattenrutschbanor som inkluderar en VR-upplevelse.

Barnklubbar med särskilda faciliteter för åldersgrupper från spädbarn till 17 år.

Tre nöjeslokaler med helt ny liveunderhållning och teaterföreställningar.

Snygga och bekväma hytter och sviter inklusive hytter med infinite havsutsikt, balkonger med utsikt över World Promenade och anslutande hytter för familjer.

MSC Yacht Club med rymliga sviter, en dedikerad lounge och restaurang, privat pool och soldäck, och 24-timmars concierge- och butlerservice samt rymliga, lyxiga sviter

 

Engagemang för miljön

MSC Cruises har åtagit sig att vara banbrytande inom hållbar teknik och förnybara bränslen, med målet att uppnå nettonollutsläpp till 2050. Som det tredje LNG-drivna fartyget i MSC Cruises flotta och baserat i USA kommer MSC World America att vara en nyckel och ett steg mot målet att skapa en värld där teknik möter innovation för en mer hållbar kryssningsupplevelse. LNG är det mest hållbara marina bränslet som för närvarande finns tillgängligt i tillräckligt stor skala idag, med förmågan att nästan eliminera partikelformiga luftföroreningsutsläpp som svaveloxider och fina partiklar, kraftigt minska kväveoxider och uppnå en minskning av växthusgaser på upp till 20%.

Det nya fartyget kommer också att ha system för att maximera effektiviteten samt ett avancerat system för rening av avloppsvatten och ett undervattensljudhanteringssystem med skrov- och maskinrumsdesign som minimerar akustisk ljudpåverkan, vilket minskar potentiella effekter på det marina livet.

MSC World America kommer också att ha ett system för selektiv katalytisk reduktion (SCR) som minskar NOx-utsläppen med 90% när LNG inte är tillgängligt, och fartyget måste köras på marin gasolja.

 

Ladda ned bilder från MSC World America här.