Formel 1 tillkännager MSC Cruises som en global partner säsongen 2022

Som globala ledare inom sina respektive områden kommer MSC Cruises förenas med Formel 1 för att fortsätta driva sitt arbete inom hållbarhet.

Formel 1 tillkännager MSC Cruises som en global partner säsongen 2022

Formel 1 är glada över att välkomna MSC Cruises som en global partner inför den kommande säsongen 2022. Det fleråriga avtalet inledes igår vid FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX 2022, schweiziska MSC Cruises, ett av världens största och snabbast växande kryssningsrederier blir Formel 1:s officiella kryssningspartner.

MSC Cruises och Formel 1 samarbetar för att ge MSC Cruises mest glamorösa fartyg hamnplats i anknytning till banan under utvalda Grand Prix-helger, vilket gör det möjligt för MSC Cruises imponerande flotta att komplettera premiumupplevelsen av Formel 1 och skapa global synlighet för sitt varumärke.

Genom detta unika partnerskap kommer MSC Cruises att kunna dra nytta av Formel 1:s växande globala publik för att visa upp sitt omfattande utbud av semesteralternativ till havs och föra in spänningen från Formel 1 till MSC Cruises globala målgrupp.  MSC Cruises fartyg kryssar till mer än 100 länder runt om i världen och tar varje år emot gäster från över 185 nationaliteter.

Som globala ledare inom sina respektive områden kommer MSC Cruises också att förenas med Formel 1 för att fortsätta driva sitt arbete inom hållbarhet. Båda företagen har förbundit sig till att nå nettonollutsläpp och utveckla banbrytande lösningar inom miljöteknik.

 

Stefano Domenicali, VD och koncernchef för Formel 1, sa:
”Vi är glada över att tillkännage MSC Cruises som en ny global partner till Formel 1, detta sammanför två globala varumärken. Det är ett perfekt partnerskap då vi båda två fokuserar på att leverera den bästa upplevelsen för våra fans och kunder globalt och att kombinera underhållning, lyx och service. Vi är båda engagerade i hållbara lösningar och MSC Cruises insikter och expertis kompletterar vårt globala erbjudande och kommer att stärka vårt varumärke.”

 

Pierfrancesco Vago, styrelseordförande för MSC Cruises kommenterade:
”Det finns en stark gemensam ambition mellan oss och F1 eftersom vi båda är fast beslutna att investera i forskning för att påskynda utvecklingen och implementeringen av nästa generations teknik – både maritim och miljömässig i vårt fall – för att bygga framtiden för våra industrier på ett hållbart sätt. Vi arbetar båda för att kontinuerligt förbättra miljöprestanda med en tydlig vision om att bygga ett bestående arv för framtida generationer. Vi ser fram emot att utveckla vår relation tillsammans när den här spännande säsongen kommer igång.”