FAQ MSC Hotels and Flights

Svar på de vanligaste frågorna om MSC Hotels & Flights

ENDAST ETT FÖRSÖK
Det går bara att lägga på saker en gång i systemet. Har ni lagt på flyg och senare vill lägga på hotell och eller transfer fungerar inte detta. Allt måste läggas på samtidigt.

BOKNING BEKRÄFTAS DIREKT
Viktigt att tänka på: Kryssningsbokningen blir bekräftad direkt när man bekräftar hotell/flyg/transfer. Det går inte att hålla flyg, hotel eller transfer på option. Flyget går inte att avboka när man väl klickat på confirm and pay.

NI MÅSTE BOKA FLYGET SJÄLV
Detta är ett externt system och flygavdelningen kan ej gå in och boka upp något med hjälp av information från er om flygen. Är något fel eller ni får error så får ni gärna maila in till oss med en print screen på problemet så ska vi försöka se om vi kan lösa det.

ENDAST ECONOMY FLYGKLASS
Då vårt system ej kan boka in Premium eller Business klass, kan anledningen vara att det inte finns ekonomiplatser kvar när ni inte får upp vissa flygalternativ. Vårt system laddar upp tillgänglighet från Amadeus allteftersom och kanske inte hunnit bli uppdaterat. Om ni har tillgänglighet till Amadeus dubbelkolla gärna att flyget har stolar kvar i ekonomi klass innan ni mailar in print screen på felsvar.

MAX TVÅ HYTTER I EN BOKNING
För tillfället går det inte att boka för mer än 2 hytter och 5 personer i samma bokning, inom kort ska detta vara löst och då går det att boka upp till 9 personer – obegränsat antal hytter. Finns inte Hotels & Flight knappen så är det troligen för många personer i bokningen.

KRAV PÅ VÅRA FLYG
Vi erbjuder endast flyg som har max en mellanlandning och följer de tidsparametrar som behövs för kryssningen om det är flyg samma dagar som kryssningen påbörjas/avslutas. Vi erbjuder heller inte flyg med flygplatsbyte.

VIKTIG INFO OM TRANSFER
När ni väljer transfer måste man hålla fälten utdragna och inte klicka ihop dem efter varje val man gjort. Gör man det bokar man av den transfern man valt och + knappen syns igen istället för bocken.

 

Denna information finns även i vår FAQ här på MSC Agent under ”Hotels & Flights” som byggs på utefter era frågor och funderingar.