Exklusivt för våra gäster

Upplev en privat strand i Taranto med MSC Seaside

Vi är glada över att nu kunna erbjuda en exklusiv strandupplevelse i vackra Taranto. Från juni till september får gästerna ombord på MSC Seaside möjligheten att uppleva en privat strand längst med kusten i det joniska havet. Hamnen i Taranto erbjuder allt som behövs för en avkopplande semester, med sin guldfärgade fina sand, turkost vatten, tallskog och inte minst en privat strand.
Stranden ligger 45 min från hamnen och är endast tillgänglig för MSC Cruises gäster, vilket ger gästerna en unik strandupplevelse.

Utflykten ”A day on the beach” är tillgänglig för 1000 personer som delas upp på tre strandklubbar. Den här utflykten erbjuder transfer till strandklubben, ett strandparasoll samt två solstolar till en kostnad av 25 EUR. För 32 EUR får du ett parasoll på första raden vid strandkanten. (Erbjudandet finns även tillgängligt för en person eller en familj med två barn).

Som en del av vårt hälso- och säkerhetsprotokoll är det endast möjligt att gå i land och ta del av denna privata strand genom att delta i denna utflykt, vilket innebär att utflykten är anpassad för att garantera gästernas hälsa och säkerhet, så att de kan spendera dagen på stranden säkert.

På stranden finns tillgång till både bar och restaurang och gästerna kan välja att avnjuta sin beställning under sitt parasoll för att undvika trängsel.

 


Läs hela pressreleasen HÄR (engelska)

Bilder från Taranto hittar ni HÄR