Carousel Production at Sea

Snart tillgängligt på samtliga fartyg i Meraviglia-klassen

MSC Cruises presenterar CAROUSEL PRODUCTIONS AT SEA: ett nytt underhållningskoncept som blandar akrobatik, dans och livemusik för att skapa en exklusiv originalproduktion
speciellt framtagen för MSC Cruises fartyg i Meraviglia-klassen. Carousel Production at Sea erbjuder konstnärliga och uppslukande föreställningar kombinerat med innovativ teknik, vi lovar att era gäster kommer uppskatta dessa ambitiösa och underhållande shower.

För tillfället finns showerna tillgängliga på MSC Bellissima MSC Grandiosa , MSC Virtuosa i maj kommer det även finnas tillgängligt ombord på MSC Meraviglia, föreställningarna äger rum i Carousel Lounge, Carousel Production at Sea ersätter Cirque du Soleil at Sea.

Innan föreställningen kan gästerna njuta av en cocktail som ingår i biljettpriset, detta ingår inte i kryssningspriset och det är begränsat antal platser.

KORTA FAKTA

  • 12 shower under en 7-nätters-kryssning
  • 2 uppträdanden per kväll, 19:15 och 21:15. Dörrarna öppnar 30 minuter innan
  • 400 gäster per show
  • 10€/$ per person vid förhandsbokning – 15€/$ vid bokning ombord. Biljetten inkluderar en cocktail innan showen

VILLKOR

Avbokningar är tillåtna 24 timmar innan det bokade evenemanget.
Dryckespaket accepteras inte under Carousel Productions at Sea-föreställningarna. Det är inte tillåtet att ta med dryck från andra barer in i Carousel Lounge.
Dörrarna stänger 20 minuter efter öppningstid. Ingen entré efter föreställningens start.

FÖRESTÄLLNINGAR

AJEDREZ
Fartyg: MSC Virtuosa
Beskrivning: Inspirerad av spelet schack, denna rockmusikaliska och spektakulära föreställning handlar om en duell mellan två drottningar, de blir kära i samma kung och slåss mot varandra för att vinna hans hjärta. Under hela berättelsen kommer de olika karaktärerna på schackbrädet från löpare till riddare att vakna till liv, förkroppsligade av statyer i naturlig storlek som slåss till ljudet av en tickande schackklocka.


AKRYMEA
Fartyg: MSC Virtuosa
Beskrivning: Berättelsen om en vetenskapsman på jakt efter en dold värld där de vildaste idéerna och de mest ambitiösa drömmarna blir verklighet. Med hjälp av en mystisk anordning bryter forskaren igenom dimensionerna för att nå Arkymea, en mystisk plats befolkad av extravaganta karaktärer som alltid är redo att överraska dig med akrobatiska konster och där magin på ett fantastiskt sätt kommer till liv.


SWEET
Fartyg: MSC Bellissima / MSC Grandiosa
Beskrivning: En njutning för fantasin, denna föreställning tar gäster från alla åldrar till ett verkligt godisland. Detta musikaliska äventyr är fyllt med klassiska låtar med en twist och kommer att underhålla hela familjen med några av de mest ikoniska låtarna som gjorts.


STRINGS
Fartyg: MSC Grandiosa
Beskrivning: Strings är ett högflygande cirkusäventyr som berättar historien om en ensam leksakstillverkare och hans vackra musa. Showen har ett utsökt livesoundtrack, spektakulär flygakrobatik och fascinerande cirkusartister.


MYÜT
Fartyg: MSC Bellissima
Beskrivning: Följ med på en känslomässig resa genom magiska världar fyllda med spännande karaktärer, akrobater och dansare. När huvudkaraktären MYÜT ger sig ut på jakt efter hjälp för att återfå sin röst förs han till en livfull värld full av färger och blommor vilket skickar honom till ett drömlikt tillstånd. Han utvecklas genom föränderliga landskap där var och en väcker olika känslor och berör hans sinnen.


HOUSE OF HOUDINI
Fartyg: MSC Meraviglia från och med maj 2022
Beskrivning: Ett hyllning av några av de mest fantasifulla och underbara illusionerna och magin från världens största Harry Houdini. Showen innehåller samtida musikval, snygga kostymer, fantastisk rekvisita och en internationell skara internationella artister som sjunger, dansar och kommer in i livet på en av de mest tekniskt avancerade teatrarna i världen, MSC Carousel Lounge.


ROCK CIRCUS
Fartyg: MSC Meraviglia från och med maj 2022
Beskrivning: Ta ett antal enormt talangfulla akrobater, sångare, dansare och musiker, släng in det bästa rocksoundtracket som gjorts och du har denna fantastiska show ROCK CIRCUS.